2016. február 4., csütörtök

Melissa McCarthy-t nem hívták meg a Szívek szállodája folytatásába

Múlt héten a Netflix megerősítette, hogy a pletykák igazak, a Gilmore girls visszatér egy új négy részes mini sorozattal, amit a híres videóstream szolgáltató (Netflix) fog leadni. Természetesen mindenki csak ámult-bámult, főként mikor nagyon sokan megerősítették az eredeti szereplőgárdából, hogy ők is visszatérnek: Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson (Luke), Kelly Bishop (Emily), Sean Gunn (Kirk) és Keiko Agena (Lane).

Nos, az elmúlt 4 nap olyan szórakoztató és csodás volt mint a mézes-hetek, viszont most egy gránát csapódott Stars Hollow-ba: Melissa McCarthy azt mondta, nem lesz ismét a bolondos Sookie St. James szerepében. És ami még rosszabb, azért mert feltehetőleg nem hívták meg. Juj.
Kedd délután a színésznő válaszolt az egyik rajongó tweet-jére, melyben azt kérte, kegyelmezzen meg neki a jelenlétével az újratöltésben. „Köszi, hogy meghívtál, de sajnos senki nem kért engem, vagy Sookie-t, hogy térjen vissza Stars Hollow-ba.” írja. „Minden jót kívánok nekik!!”
Régóta pletykálják, hogy McCarthy nem tudja besűríteni a sorozatot a dugig tömött időbeosztásába. Mióta 2000 és 2007 közt megjelent a Gilmore Girls-ben, hírnévre tett szert a mozivásznon, olyan bombasikerekben lett főszereplő, mint a Tammy, a Női szervek, A Főnök, és a nemsokára megjelenő újratöltött Ghostbusters – így biztos feszültségesnek tartotta, hogy visszatérjen.

Bár egy hosszas interjúban a TVLine-on, a Gilmore Girls írója, Amy Sherman-Palladino azt mondta, kapcsolatban áll McCarthy csapatával, és keresztbe font karokkal várja a színésznőt, hogy újra a díszletek közé álljon, akár egy rövid karakterszerepre is.

„Melissa iszonyatosan elfoglalt”, mondta Sherman-Palladino. „De azt mondtam a csapatának: Nézzétek, ha Melissa-nak akár csak egy szabad délutánja is van, írok neki egy jelenetet. Melissa egy volt közülünk. Ha van egy szabad perce, fusson át (a forgatásra) – akár csak egy karakterszerepre is – mi teljes mértékben nyitottak vagyunk erre. És ha az utolsó percben is tud elszabadulni, írok neki valamit, és kitaláljuk. Ez, amiben utoljára maradtunk.”

A jó hír az, hogy McCarthy elég megdöbbentnek tűnik, hogy nem kérték fel szerepelni, s Sherman-Palladino azt mondta, határozottan szeretné őt a visszatérésbe, így remélhetőleg felveszik egymással a kapcsolatot és megbeszélik ezt. És végül McCarthy igent fog mondani, mi pedig nem leszünk dümorúak (dühös+szomorú) többé.

 képek forrása: 1 2
cikk forrása: MTV

A témáról olvashatsz még itt, itt,  itt, itt és itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése