2016. február 5., péntek

Matt Czuchry visszatér a Szívek szállodájába



 Logan Huntzberger, akarnak vissza Stars Hollow-ba.
A TVLine kiderítette Matt Czuchry, akit a Szívek szállodája tett híressé – ő alakította Rory barátját az 5.-7. évadokban – egyességre jutott a Netflix-el, hogy visszatér a négy részes visszatéréshez.

A héten Amy Sherman-Palladino Michael Ausiello-nak elmondta a kérdezz-felelek interjúsorozata második részében: „Az a tervünk, hogy Rory ex-barátjai közül annyit hívunk vissza, amennyit csak tudunk.” de megjegyezte, hogy a szerződéskötések még nem zajlottak le. „Még mindig egyezkedünk azokkal, akik benne lesznek. Határozottan szeretnénk őket látni és történetszálaink is vannak nekik, amiket már elterveztünk. Nekem már csak annyi, kell, hogy valaki elárulja, benne vannak-e.”

Nem újdonság azt mondani, hogy az ex-barátok közelgő egyesítése kicsit furcsa lesz. A Szívek szállodája sorozatzárójában Logan – felocsúdva abból, hogy Rory visszautasította az eljegyzési gyűrűt – elrepült Kaliforniába, ahol új munkát kapott. Mivel Amy Sherman-Palladino kikötötte, hogy mikor Rory-val újra találkozunk „Ugyanúgy randevúzgat, mint bármely fiatal nő, ahogy szokás.”

Az még nincs tisztázva, Czuchry (Aki jelenleg is A férjem védelmében-t forgatja) hány darab 90 perces epizódban fog feltűnni.
 
Képek forrása: 1, 2
Cikk forrása: TVLine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése